Spagetid viina ja toorsuitsusingiga

11. Nov 2009 at 4:58 p.l. (Pasta) (, , )

Otsides Levi laagri jaoks huvitavaid pastaretsepte jäi Jucjaco blogis silma Spagetid viina ja kalamarjaga. Tundus huvitav ja mul oli vaja kohe muidugi järgi proovida. Kuna meil kõik kala ei söö, siis asendasin kalamarja hoopis toorsuitsusingiga ja tegin veel mõned täiendused. Minu spagettide retsep siis veidi muudetud kujul:

500 gr spagette
2 dl rõõska koort
150 g toorsuitsusinki
200 ml viina
1 väike sibul
1 küüs küüslauku
2 spl oliiviõli
1 sl võid
1 laimi mahl
soola, pipart

Spagetid keeta nagu tavaliselt. Samal ajal teha kaste. Sulatada pannil või ja lisada õli. Seejärel praadida tükeldatud sibul ja küüslauk klaasjaks. Lisada viin ning keeta tasael tulel mõni minut ja pärast seda rõõsk koor ning keeta veel mõni minut. Võta pann tulelt ja pigista kastmele laimist mahl ning lisa maitse järgi sool, pipar ja toorsuitsusink. Selleks ajaks peaks olema ka spagetid valmis. Vala kaste spagettidele ja serveeri kohe.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: