Singi-juustu rullid

30. Oct 2009 at 8:11 e.l. (Pirukad, Soolased) (, , )

Eile sai Terje juures tehtud jälle neid imemaitsvaid rulle. Need on küll imelihtsad ja ülesse kirjutamist tegelikult ei vaja, aga äkki keegi pole veel kuulnud.

IMGP2335

500g pärmi-lehttaigent (see ei ole nii rasvane kui ainult lehttaigen)
200g sinki
100g riivjuustu

Kui taigen on sügavkülmutatud, siis tõsta varem külmkappi sulama. Rulli taigen laiali. Laota peale singitükid ja riivjuust. Mina lõikasin taigna pooleks, et rullid nii suured ei tuleks. Siis keera mõlemad pooled rulli ja tükelda umbes 0,5cm-1cm laiusteks tükkideks ja pane küpsetusplaadile pikali. Sellest kogusest sain mina 1,5 plaaditäit rulle. Küpsetasin ahjus 220C juures umbes 10-15min kuni pealt on ilusad pruunid.

2 kommentaari

  1. Ragne said,

    väga-väga isuäratavad saiakesed. Võtaks ühe (või kaks) hommikukohvi kõrvale:)

  2. anniki said,

    Hommikukohvi kõrvale sobivad nad väga hästi jah. Oht on ainult, et ei saa söömisega pidama:)

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: