Kohupiima-kirsikook

4. apr. 2009 at 1:25 p.l. (Kohupiimaga, Koogid, Marjadega) (, , )

Väga maitsev ja lihtne kook. Suure plaadi jaoks korrutada kogused kahega.

1 pk Vilma Erika tordipulbrit 
150 g võid

Täidis:
400 g kohupiima pastat(mul oli üks osa tavalist kohupiima, üks osa vaniljepastat ja üks osa tavalist pastat)
2 muna
1 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
3 dl külmutatud kirsse või 460 grammine purk kirsikompotti (võib asendada ka maasikate, vaarikate vms marjadega)

Näpi või ja tordipulber purutaoliseks massiks. Sega omavahel kohupiim, munad, suhkur ja vanillsuhkur. Nõruta kompotikirsid või sulata ja nõruta külmutatud kirsid. Sega kohupiimakreemi hulka. Puista 2/3 tainapurust küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva Ø 26 cm koogivormi põhja. Vala peale kohupiimasegu. Puista peale ülejäänud puru. Küpseta 200kraadises ahjus 30 minutit. Enne serveerimist lase koogil täielikult jahtuda.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: