Kohupiima-kirsikook

4. Apr 2009 at 1:25 p.l. (Kohupiimaga, Koogid, Marjadega) (, , )

Väga maitsev ja lihtne kook. Suure plaadi jaoks korrutada kogused kahega.

1 pk Vilma Erika tordipulbrit 
150 g võid

Täidis:
400 g kohupiima pastat(mul oli üks osa tavalist kohupiima, üks osa vaniljepastat ja üks osa tavalist pastat)
2 muna
1 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
3 dl külmutatud kirsse või 460 grammine purk kirsikompotti (võib asendada ka maasikate, vaarikate vms marjadega)

Näpi või ja tordipulber purutaoliseks massiks. Sega omavahel kohupiim, munad, suhkur ja vanillsuhkur. Nõruta kompotikirsid või sulata ja nõruta külmutatud kirsid. Sega kohupiimakreemi hulka. Puista 2/3 tainapurust küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva Ø 26 cm koogivormi põhja. Vala peale kohupiimasegu. Puista peale ülejäänud puru. Küpseta 200kraadises ahjus 30 minutit. Enne serveerimist lase koogil täielikult jahtuda.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: