Tomati-sibula salat

30. Aug 2007 at 7:36 e.l. (Hoidised) (, , )

1 kg tomateid
300g sibulaid
4 tl soola ( triiki)
5 tl. suhkrut
13 tera pipart
2 loorberit
5 nelki
2 spl äädikat ( 30%) – äädikat võib tegelikult vähem ka olla, nt mu jaoks on 2 spl liiast, 1-1,5 spl on parem, ei jää nii vänge.

Tomat tükeldada. Sibul lõigata ribadeks. Tomat ja sibul panna keema koos maitseainetega. Keeta 10 minutit, lisada suhkur ja sool, keeta veel kuni sibul on pehme, lisada äädikas. Äädika lisamise ajal pott tulelt ära võtta. Rohkem mitte keeta. 1,5kg tomatitest saab 3 0,5-liitrist purki salatit.NB! Enne igasugust sibula töötlemist panna ette ujumisprillid. Siis ei aja isegi mitte Piirissaare pisike ja kange sibul sind nutma. Allikas: “häda ajab härja kaevu” ütelusest tulenev mõttevälgatus.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: